Navigation Menu+

Блок в Хаджи Димитър, София.

Posted on авг 5, 2016 by in Жилищни сгради | 0 comments

Блок в Хаджи Димитър, София.

Представяме на Вашето внимание нашият инвестиционен проект за многофамилна жилищна сграда ( блок ), разположена на ул. Баткун, ж.к. Хаджи Димитър, София.

Дизайнът на многофамилната жилищна сградата е продиктуван от съществуващта ситуация и възможностите, които градоустройството ни предлага. Сградта е с застроена площ от 284м² и разгъната застоена площ от 2130м². На партерният етаж са проектирани 11 гаража, като в 5 от тях е предвидена подемна система за 2 коли. В задния двор на сградата са проектирани още 10 паркоместа. Сградата разполага с общо 23 апартамента, като 3 от тях са мезонети. Търсена е модерна и изчистена визия. Използваните материали по фасадата на сградата са различни цветове мазилка. Отоплението на сградата е предвидено да бъде  на климатици, като за по – добър външен облик на сградата са проектирани точните места на всички външни тела на климатиците, както и декоративни кутии за тях. Констукцията на сградата е стоманобетонна, а ограждащите стени са от керамични тухли и топлоизолация.

Разгледайте нашите други проекти на многофамилни жилищни сгради тук.

Блок_01Блок_02

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>