Navigation Menu+

Проект на двуетажна къща в Стара Загора.

Posted on окт. 20, 2013 by in Без категория | 3 comments

Двуетажна еднофамилна къща.

Концепцията за модулна къща е разработена като готов проект за plans.bg.  Къщата е подходяща за разположение във всякъкви имоти, независимо от изложението. Модулният проект дава възможност за различна визия и различна функция на помещенията. Подходяща е както за еднофамилна къща за постоянно обитаване, така и за къща за гости или вила. Къщите са проектирани да се изпълнят монолитно, със стоманобетонена конструцкия и дървен покрив.

Вариант 1 на концепция за двуетажна къща е разработен като проект с 4 спални помещения, като паркирането е предвидено в двора на имота.  На първият етаж е проектирана дневна с кухня и трапезария, антре, две спални помещения, баня и тоалетна. На вторият етаж, къщата разполага с две спални помещения, две бани/тоалетни и складово помещение. Застроената площ на къщата е 105 кв.м., а вторият етаж е 61 кв.м.

Интериорен проект на дневната на вариант 1 от серията Боро, можете да разгледате тук.

Вариант 2 на концепция за двуетажна къща е разработен като проект с 3 спални помещения и гараж за 1 автомобил.  На първият етаж е проектирана дневна с кухня и трапезария, антре, спалня, баня/тоалетна и гараж. На вторият етаж, къщата разполага с две спални помещения, две бани/тоалетни и складово помещение. Застроената площ на къщата е 113 кв.м., а вторият етаж е 59 кв.м.

Концепция за двуетажна къща. Вариант 2.  4 спални помещения и гараж за 2 автомобил.

Вариант 3 на концепция за двуетажна къща е разработен като проект с 4 спални помещения и гараж за 2 автомобил.  На първият етаж е проектирана дневна с кухня и трапезария, антре, спалня, баня/тоалетна, склад и гараж. На вторият етаж, къщата разполага с три спални помещения, две бани/тоалетни и складово помещение. Застроената площ на къщата е 136 кв.м., а вторият етаж е 86 кв.м.

арх. Богдан Беков

Разгледайте и други наши проекти на къщи тук.

двуетажнадвуетажна къщадвуетажна

3 коментара

  1. Каква е цената на проекта?На двуетажна къща в Стара Загора.Каво строителство е.

    • Харесва ми вариант4 /136 кв.м/застроена площ. Може ли по-подробна информация, като размери на мястото и къщата, цена на проекта, вариант за частични промени по него и т.н.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Интериор на дневна на еднофамилна къща от серия Боро - | Aprime.bg - […] атмосфера на помещението. Архитектурата на къщата, която можете да разгледате тук(интериорният проект на …, ни поднася едно много приятно…

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *