Navigation Menu+

Рустик дизайн на дневна и кухня.

Posted on мар 22, 2017 by in Апартаменти, Дневни, Кухни | 0 comments

Рустик дизайн на дневна и кухня.

Интериорен проект в рустик стил на дневна зона – дневна и кухня с трапезария на мезонет в кв. Стрелбище – София.

Кухнята е решена в Г-образна композиция с кухненски остров. Акцент в дизайна на кухнята е колоната с хладилни, фурна и микровълнова печка, която достига до 180см височина. Над мивката няма шкафове, като това допринася за визуално обединение на кухнята с дневната посредством каменната облицовка. Кухненската мебел е проектирана от мдф фурнир и масив, с каменен плот и гръб, като зад печката и мивката има гръб от инокс.

В ниша под скатовете на помещението е позиционирана и трапезарията, като е проектиран ъглов миндер. Трапезарията функционално е между дневната и кухнята, като визуално ги обединява.

Дневната е решена в същият рустик стил, но малко по изчистено. Акцент е голямата библиотека, камината и стената зад телевизора.  В дневата е разположен и кабинет. Мебелите в дневната и кабинета са проектирани от ПДЧ с дебелина 36мм.

Като акцент в целия проект може да се посочи и настилката, която обръща по тавана в кухнята и по стената в дневната зона.

 

Визуализации на интериорен проект в рустик стил.

 

 

 

 

 

Разгледайте всички наши интериорни проекти тук.

Разгледайте други наши интериорни проекти на дневни с кухни  тук.

Проектантският колектив работил по проекта е арх. Богдан Беков и арх. Георги Савов.

170309_Strelbishte_Kitchen_0002170228_Strelbishte_LR_0009170228_Strelbishte_LR_0011

 

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>