fbpx
Navigation Menu+

Аполона Марбъл Лукс

Posted on авг. 21, 2023 by in Без категория | 0 comments

Добре дошли в едно вълшебно пътешествие из изисканата красота на луксозна резиденция, където всяка стая е проява на изтънчен вкус и безкомпромисно качество.

ВСЕКИДНЕВНО ОБЩО ПРОСТРАНСТВО

Нека ви представим нашето последно шедьовърно интериорно творение – къща, която обединява изкуството на мрамора и естествените камъни от Pegasland с индивидуално изработени мебели, създавайки вълнуваща хармония и елегантност 킹아서 다운로드. Вкус и качество от всеки ъгъл… Най-впечатляващо е всекидневното общо пространство.

КОРИДОРИ, СТЪЛБИ И ПРЕДВЕРИЯ

СПАЛНИ

Изкусно съчетание на кожени тапицерии и мраморен под вдъхновява усещане за роскош 다운로드. Със скрито осветление, стаята придобива интимност и топлина, акцентирайки детайлите на дизайна. Този уникален интериор създава хармонична атмосфера, която обгръща с изисканост и спокойствие за прострастранствата на спалните 해커스 lc 다운로드.

ДЕТСКИ СТАИ

БАНИ

Вдъхновена от природата, парната баня излъчва уют чрез използването на топли нюанси на мрамори, гранити и мозайка. Тези цветове не само допринасят за повечето светлина, но и подчертават уютната атмосфера 다운로드. Музайката по стените блести като звездни сплъстявания, допълвайки изисканата атмосфера на лукс.

Вертикалната витрина, позиционирана до мивката, играе със силуетите и перспективата, предизвикваща интригуваща взаимоотношения в пространството 크런치 뱅 다운로드. В същото време, конзолният плот създава усещане за лекота и преодоляване на гравитацията.

СПА И САУНА

ВТОРА ВСЕКИДНЕВНА

На последният етаж на къщата се намира втората всекидневна, съчетаваща съвременен стил и класическа елегантност. Тук предлагаме уютно пространство за забавления и релаксация както за родители, така и за деца. Игривият цветен оникс добавя свежест и неповторимост на интериора, като стените се превръщат в платно за детски фантазии.

Осветлението от One Step Lighting допълва магията на атмосферата. Със своите светлинни акценти създава игриво настроение, докато дизайнът се подчертава от всъде. Тази втора всекидневна е не просто поредната стая вкъщи, а сцена на семейни моменти и вдъхновение. Тук се преплитат стилна рафинираност, радост и уют, създавайки живо и интригуващо пространство.

Изживейте уникалността и изискаността на този интериорен шедьовър, който съчетава естетиката на мрамора и камъните с индивидуалния характер на изработените по поръчка мебели. Допуснете се в свят, където луксът се преплита с комфорта и функционалността, създавайки истинско майсторско произведение.

Още от нас …

Други наши предложения за интериор може да откриете ТУК.

А за да следите работата ни от близо, заповядайте в нашата FACEBOOK страница.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *