fbpx
Navigation Menu+

Две еднофамилни къщи

Posted on окт. 14, 2021 by in Без категория | 0 comments

Представяме на Вашето внимание проект за две еднофамилни къщи в един имот. Разработката е в модерен архитектурен стил 일본어 입력기 다운로드. Заданието за проектиране включва лесно, бързо и икономично изпълнение, както и добра енергийна ефективност 귀요미송2. От тук следва и чистата форма на сградата без еркери и балкони. Това допринася да се намалят максимално термомостовете, както и възможните язви 다운로드.

Покривът на къщата имитира плосък такъв, но е с лек наклон към стреха. Така елиминираме възможността за задържане на вода 다운로드.

Къщата е развита на 2 надземни и 1 полуподземно ниво.

На партера има дневно помещение с трапезария, кухненски бокс, който е отделно от хола, спалня ( кабинет) със собствена баня и дрешник и тоалетна в антрето 다운로드. На вторият етаж има 3 спални помещения с две бани. В сутерена на къщата са развити техническо и складово помещение, перално помещение до което достига и тръба за пускане на пране от вторият етаж, както и голямо помещение за механа с естествена вентилация. До сутерена има и вторичен вход от към двора. Къщата е със ЗП 115 и РЗП 111, а заедно със сутерена е 341м².

Разгледайте и други наши проекти на къщи тук.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *