fbpx
Navigation Menu+

Двускатна къщичка.

Posted on юни 13, 2018 by in Без категория | 0 comments

Двускатна къщичка.

Проект за двускатна еднофамилна къща.

Проектът третира еднофамилна, двуетажна къща, подходяща, както за постоянно, така и за временно обитаване 알함브라 궁전의 추억 2화 다운로드.

Входът е ситуиран визточната част на сградата. Предверие осъществява функционалните връзки между помещенията на първият етаж, решен на кота ±0.00 리눅스 민트 하모니카. Дневният сектори имащ западно изложение, се състои от хол, трапезария и кухня, разположени в едно помещение 다운로드. Тук е решена и вертикалната комуникация, участваща в интериорното оформление. На този етаж са обособени още баня, кабинет и веранда 리갈하이 2.

Второто ниво е на кота +3,20, където е предвиден нощният сектор, включващ три спални и две бани 다운로드. Едното от спалните помещения има достъп до самостоятелна баня, а другите две позлват обща баня 임을위한행진곡 다운로드.

Обемно- пространственото решение на къщата е изключително подходящо, както за планински, така и за морски райони 다운로드. Използваните материали за фасадното офромление са мазилка, дъсчена обшивка и ламарина 다운로드. Те създават много добър синтез между образа на сградата  и контекста на околната среда 다운로드. Големите прозорци допринасят за атмосферата в инериора, като допускат естествената светлина и природата да влязат вътре в сградата 말풍선. По този начин се създават едни изключително приятни за обитаване пространства.

Общата площ на сградата е 180.00м2, а  90,00м2 от тях е застроената площ.

 

Разгледайте нашите други проекти на еднофамилни жилищни сгради тук.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *