fbpx
Navigation Menu+

Детска стая с пързалка

Posted on мар. 30, 2014 by in Без категория | 3 comments

Интериорен проект на детска стая с пързалка.

Детската стая е част от интериорен проект на частна къща 다운로드. Целият интериорен проект на къщата можете да разгледате тук 다운로드.

Визуализации на интериорен проект на детска стая с пързалка.

Интериореният дизайн на стаята е решен в неутрална гама, подходяща както за момче, така и за момиче 다운로드. Леглото е проектирано да бъде разположено по-високо( на второ ниво), като така остава повече място за игра и повече място за играчки 다운로드. Качването на леглото на по – високо има и друга цел – по – добро усвояване на обема на помещението с цел  по – добро и по – комфортно възприемане на пространството в стаята 다운로드.  Акцентите в стаята са два – пързалка  и осветително тяло в формата на цвете. Всички елементи са взаимно обвързани, за да създадът приятно и свежо усещане problem. Към стаята има и малко помещение – дрешник.

Разгледайте и други интериорни решения на детски стай тук 다운로드.

детска стая с пързалка и цвете

детска стая с пързалка и цвете

140310_D spalnq 2_0002140226_D spalnq 2_0001b140226_D spalnq 2_0000b140226_D spalnq 2_0003b

3 коментара

 1. Здрвейте,

  бихме искали сходно легло за детска стая, можете ли да ми дадете ориентир за цена.

 2. Здравейте,
  В търсене на пързалка за легло съм и попаднах на вашата страница. Точно това е което търся. Възможно ли е да се закупи само пързалкта , поръчва ли се с определени размери или е стандартна? И съответно каква е цената?
  Приятелски поздрави и успешен ден
  Костадинова

 3. здравейте,
  В търсене на пързалка за легло съм и попаднах на вашата страница. Точно това е което търся. Възможно ли е да се закупи само пързалкта, НО В СИНЬО, поръчва ли се с определени размери или е стандартна? И съответно каква е цената?
  Весели празници!

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *