fbpx
Navigation Menu+

Проект на интериор и дизайн на къща в кв. Драгалевци

Posted on ян. 22, 2014 by in Без категория | 2 comments

Интериор и дизайн на къща в кв. Драгалевци. Дневни визуализации на интериор и дизайн на дневна на къща.

Нощни визуализации на интериор и дизайн на дневна на къща.
Дневната, като основно помещение в къщата е решена като светло, топло и изчистено пространство 한컴 오피스 2020 교육 기관용 다운로드. Посредством препратки към класически форми и елементи в дизайна се внушава представителност, но в същото време излъчването е съвременно и актуално. С тавана и настилката са подчертани главната ос и отделните функционални зони, като същевременно пространството остава обединено и единно. Дневната се отделя функционално от антрето с плъзгаща врата, която в затворено положение продължава линията на тавана 경희대 소프트웨어. Корпусната мебел на кухненското обзавеждане и дневния кът са решени като затворени обеми, възприемащи се като стена с дървена облицовка. Кухнята се отваря чрез механизъм. Мивката е разположена на острова. Разгледани са два варианта на разположение на трапезарната маса. В първия вариант е ситуирана кръгла маса в централната ос, като така се оформя още един кът с мека мебел и изглед към двора 윈도우 라이브 메일 오프라인 다운로드. Във втория вариант е използвана правоъгълна маса, разположена в оста на кухнята. Използваните материали са фурнировън МДФ, камък емперадор и дайно, бял латекс, опънат таван от бяло гланцово полиестерно платно. Опънатия таван в три от зоните е транслуцентен, като така е решено основното изкуствено осветление на дневната. Нощни визуализации на интериор и дизайн на антре на къща.
Антрето характеризира стила и обуславя начините и способите, които са използвани за интериорното решение в дневната част на къщата 다운로드. Обединените тавани и подови настилки, с тези на дневната, създават усещането за единство на двете пространства. Характерен елемент от пространството е свободностоящото осветително тяло, което преминава през цялата височина на стълбищната клетка и завършва в галерията на третият етаж в една изтичаща в пространството фигура. Предвидените материали в концептуалният проект по подове, стени и тавани са: латекс по стените и облицовка с фурнировън МДФ и камък в зоната при входа към дневната и входната врата на къщата, два вида камък (емперадор и дайно) по подовете и по таваните бял латекс с опънат таван от бяло гланцово полиестерно платно 윈도우 메디아 플레이어 다운로드. Визуализации на интериор и дизайн на спалня на къща.
Интериорното решение в спалнята е съобразено и взаимосвързано с геометрията на помещението. Позиционирането на леглото в спалнята, като акцент в центъра на кръга на помешението, спомага образуването на централна ос, която свързва легло, телевизор, дрешник. Поради малкия размер на дрешника се налага изместването на стената. Интериорното решение е с централен елемент от гипсокартон и МДФ, а периферията и съответните плъзгащи врати към дрешника са комбинация от матирано и прозрачно стъкло 다운로드. Таванът на помещението е решен с веницианска мазилка и елементи от гипсокартон. Стените са с веницианска мазилка, а кръглата стена зад легло е облицована кожена тапицерия. Пода е с настилка от паркет. Леглото е предвидено да бъде с механизъм, така че да има опция за завъртане в посока гледката към Витоша и съответно завъртане към телевизора. Визуализации на интериор и дизайн на баня към спалня на къща.
Основна част от банята заема джакузито 다운로드. Характерен лемент е душ питата на тавана над джакузито, която е вградена в правоъгълно осветително тяло. На помещението е придадено допълнително чувство за простор, чрез изцяло огледалната стена, като за акцент там са маркирани светещи матови ленти, които продължават своята линия и по матирания уголемен прозорец. Плотът за мивките и настилката са заимствани от дневната – светъл камък дайно, а по стената е използван имитиращ дърво гранитогрес 다운로드. Визуализации на интериор и дизайн на бар и релакс зона на къща.
Помещението на бара в сутерена има характера на клубно пространство. Предвид светлата височината на помещението 2,30м, концептуалното решение е със стенно осветление (опъната транслуцентно полиестерно платно на метална кострукция), без да се понижава тавана. Акцент в помещението е джакузито, около и над което има светещи елементи. Продължение на джакузито е и зона с декинг за релакс 스케치 업 7 한글 다운로드. Водната стена е визуален разделител на общото пространството. Тавана на цялото помещение е опънат от черно гланцово полиестерно платно. Барът и рукванда са решени в бял гланц, а плота на бара е транслуцентен кориан с осветление. Визуализации на интериор и дизайн на бар и релакс зона на къща. Вариант 2
Визуализации на интериор и дизайн на спалня ( стая за гости) 다운로드.
Визуализации на интериор и дизайн на спалня ( детска стая ) .
Визуализации на интериор и дизайн на спалня ( детска стая ) .
Визуализации на интериор и дизайн на баня ( детска баня ) .

Визуализация на антре на втори етаж.

 

140109_dnevna_0001

2 коментара

Trackbacks/Pingbacks

  1. Детска стая с пързалка - | Aprime.bg - […] Детската стая е част от интериорен проект на частна къща. Целият интериорен проект на къщата можете да разгледате тук.…
  2. Интериор на детска стая с дърво. - | Aprime.bg - […] […]

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *