fbpx
Navigation Menu+

Мандра в с. Васково. Млекопреработвателно предприятие.

Posted on окт. 31, 2013 by in Без категория | 0 comments

Мандра.

Обекта представлява млекопреработвателно предприятие за производство на  сирене, кашкавал и млечни асортименти “ в ПИ 081001 с ЕКАТТЕ 10286, месност „Юртлука“ в землището на  село Васково,община Любимец,област Хасково 스카이림 dlc 다운로드.

Обектът „Млекопреработвателно предприятие“ е едноетажен и включва в себе си: производствен корпус – 1275.00 м², склад и рампа за готова продукция – 155.00 м², енергийно стопанство – 186.50 м², воден резрвор с помпено помещение – 160.00 м² hy 견 명조.

В обекта са включени и два паркинга – сужебен за 6 автомобила и паркинг за посетители за 12 автомобила, както и стопански двор 다운로드.

Главният вход за посетители в сградата ще е от  север. Предвидени са още 6 външни входа, които са със служебни функции 아크서바이벌 생존자 다운로드. Вертикалната комуникация за достъп до покрива ще се осъществява със стоманена стълба 기묘한 이야기 시즌1 1화. Осигурен е достъп и за хората с увреждания. От южната си страна сградата е частично вкопана, като паркинга за посетители е разположен на по висока кота 스페인어 사전 다운로드. Стопанския двор е разположен на кота -1.20, така че при спирането на камионите да се осигурява лесна товаро-разоварна дейност 침묵 기도 다운로드. Около сградата има предвидени общо 3 товарни рампи: -северната е за приемане на млякото от автоцистерната, източната е за приемане на суровини и материали за производствените цехове, като тази рампа, преминава в третата рампа, която отново е с северно изложение 다운로드. Тя служи за товарене на готовата продукция.

Визуализации на мандра.

Конструкцията е от смесен тип, като главно е сглобяема и от части монолитна стоманобетонова shutterstock 무료.

Проектиране са сглобяеми и монолитни фундаменти. Покривната конструкция от предварително напрегнати греди са покрити с LT ламарина, топлоизолация и хидроизолационна мембрана 크롬 이전버전 다운로드.  Подовата плоча е от стоманобетон. Височината на най-ниската част на конструкцията от кота готов под е 5.75м. Светлата височина на производствените цехове е 4.20м, а на всички останали помещения в главния корпус е 2.60м. Покрива е скатен с външно отводняване, посредством водосточни тръби по надлъжните фасада. Наклонът на покрива е 2%. Ограждащите стени са изпълнени от ограждащи термо панели с дебелина 100мм., като стоманобетонни  части в зона на основите до до кота +0.25 са изолирани с топлоизолация 8 см. XPS.

Разгледайте и други наши проекти на промишлени сгради тук.

Мандраl_0005

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *