fbpx
Navigation Menu+

Модерен уют в апартамента на един IT специалист

Posted on февр. 15, 2022 by in Без категория | 0 comments

На Вашето внимание представяме интериорен проект на жилище в новопостоена сграда в Студентски град. Апартаментът е с квадратура 67 кв.м и е собственост на млад IT специалист. Заедно с него търсихме бюджетно, но и стилно решение за новия му дом 다운로드. Основна цел – модерен уют.

Скандинавски дух и успокояващи нюанси …

Разпределение

Апартаментът се състои от общо дневно помещение, спалня, кабинет и баня с тоалетна. Търсено е решение чрез натурални цветове и естествени материали да се създаде усещане за простор и светлина 맥에서 동영상. След дълъг работен ден или при работа от вкъщи, хармонията на скандинавските нюанси насищат отделните пространства със спокоствие.

А има ли масто за суббуфер под телевизора 다운로드?

На дивана

Дневното помещение е 21,35 кв.м и в него уютно си съжителстват кухня, трапезария и хол. Сивите нюанси придават усещането за стабилност и сигурност. За повече простор и въздушност на помещението основната корпусна мебел е решена в бяло 기타프로. Плотове и вратички от естествено дърво сгряват пространството и допринасят за създаване модерен уют на всекидневната. Декоративо пано маркира кътът за хранене, придавайки му уникален стил.

Простор и светлина …

В спалнята

Хармонията продължава 신비아파트 고스트헌터 다운로드. В спалнята е предвидено голямо двойно легло с мек гръб в любимото скандинавско синьо. Ниша в ярко жълто, грее в стаята, дори и в мрачните дни . Търсено е оптимално решение и за мебелите за съхранение, така че всичко да си има своето местенце. Линията за модерен уют в дизайна продължава…

Скандинавски тонове и свежи акценти.
Да се събуждаш с кеф.

За освежаване

Банята също беше плод на интерорната ни разработка. Нейното решение следва общия дух за модерен уют и чистота. Съвременното предложение за конзолни тоалетна чиния и шкафове позволява и лесна поддръжка.

Чисто и стилно решение в банята …

На тръгване

Стилно, семпло и функционално решение е търсено и за входното антре. Дъвени елементи, меки сиви тонове и огледала загатват модерния дух на апартамента. Тапет с флорални мотиви леко се закача минаващите през антрето. В мебелите са осигурени максимален брой места за съхранение на лични вещи, палта и обувки. Затваряйки вратата отвън, ти се приисква отново да се върнеш… това за нас е магията на уюта.

Модерен уют се усеща още от входа …

Още от нас …

Други наши предложения за интериор може да откриете ТУК.

А за да следите работата ни от близо, заповядайте в нашата FACEBOOK страница.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *