fbpx
Navigation Menu+

Цех за сладости в Годеч

Posted on юли 1, 2024 by in Без категория | 0 comments

Разположение и достъп

Сградата е централно разположена на имота и е обградена от път, който позволява лесно маневриране на бусове и товарни камиони 다운로드. Имаме един вход и един изход от имота. Парцелът е с площ 3600 м² и достъпът се осъществява от улицата по източната граница 파이썬 프로그램 다운로드.

Административна част:

Главният вход към административната част е по източната фасада и е обозначен като “Вход офис” 다운로드.

Входът на работещите в цеха минава през административната сграда и е разположен на южната фасада, обозначен като “Вход производство” 스타워즈 영화 다운로드.

В проекта е предвидено и помещение за магазин, който има самостоятелен достъп от терена, където ще се продават най-вкусните еклери, които някога сме опитвали 손주바보 다운로드.

Инфраструктура:

По южната граница са предвидени 6 автомобилни паркоместа и 6 велосипедни паркоместа.

Предвидени са индустриални врати с докинг системи за зареждане и експедиция на камиони и бусове. Третият товарен вход е заложен за бъдещо разширение.

Административната част:

Административната сграда се изпълнява от монолитен стоманобетон и има плосък покрив с барбакани и водосточни тръби. В нея са разположени офис помещения със санитарен възел, предвиден и за хора в неравностойно положение. Малък магазин за посетители, желаещи да опитат захарни изделия, е също част от административната сграда. Съблекалните помещения за работещите в цеха са със собствен вход и разделени на съблекални за мъже и жени, с отделни душове и тоалетни помещения. Служителите разполагат с просторна стая за почивка с естествено осветление. Достъпът на служителите е през административната сграда, като е предвидена връзка между администрацията и производството.

Цех за производство:

Конструкцията на цеха включва стоманени колони и ферми. Ограждащите стени са от сандвич панели с изолация от PUR пяна (дебелина 10 см). Преградните стени в цеха също са от фасадни сандвич панели. Покривът е от покривни сандвич панели с изолация от PUR пяна (дебелина 8 см). Технологичните потоци са разделени на суровинни и продуктови, с отделни потоци за отпадъци и персонал. Основните суровини са разделени според режима им на съхранение.

Архитектурен облик:

Сградата е цветово съгласно логото на фирмата възложител. Административната част ще бъде изпълнена с фасадна мазилка, а производството – с фасадни сандвич панели.

Производствена част : 658.84 кв.м

Административна част: 170.02 кв.м

Общо ЗП = РЗП =828.86 кв.м

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *