fbpx
Navigation Menu+

Съвременно решение в село Опицвет

Posted on февр. 8, 2022 by in Без категория | 0 comments

Представяме Ви едно съвременно решение за проект на къща в китното селце Опицвет, Костинбродско 퍼시잭슨과 괴물의 바다 다운로드.

Обемното решенение и облик са в съвременен стил, а вътрешната организация на пространства е в унисон с желанията и стилът на живот на бъдещите обитатели 우분투 16.04.5 다운로드. Първото ниво е решено в натурални цветове и силна връзка с околната среда, допринасящи пълноценното преживяване на дневната фунция на пространствата, разположени там 에이핑크 luv mp3 다운로드. Същевременно голям светъл обем обгръща втория етаж, придавйки му самостоятелен харакет и чувство на уединение за спокойните части от денонощието 표준국어대사전 다운로드.

Парцелът е с площ 860 м² и има съседи от три страни. В имота се влиза от улица, където са предвидени и две места за паркиране 카카오톡 8.0.3 다운로드.

Поглед от двора към обособения барбекю кът за уединени семейни вечери или бурни купони с приятели.

Разположение и двор …

Сградата стои свободно в северозападната част на имота, което позволява на югоизток да се обособи открита зона с барбекю и градина, идеална за прекарване на свободното време в уединение или с приятели. Дворът е решен на две нива, като подпорната стена е осигурена от габиони, оформящи и места за сядане. Това създава усещането за междинно пространство, което подпомага плавното преминаване от вътре-вън.

Поглед от горната част на двора.

Отвътре …

Сградата е на два етажа. Влизайки през антре се стига до дневна, кухня и трапезария обособени в общо просторно помещение. Високи витрини осъществяват връзката с двора. През входното антре се достига и до кабинет, за по-комфортната работа от вкъщи. Еднораменна дизайнерска стълба, води до горното ниво на къщата. Там е обособена зона “Нощ”, където са разположени три спални помещения и една баня, обща за две от спалните. Мастър спалнята разполага със самостоятелна баня. Балкони с чудни природни гледки са предвидени към всяко помещение, така че връзката с природата да се поддържа силна.

Първият етаж е развит на 100,99 кв.м, а вторият на 117, 57 кв.м.

Входът от улицата, обособените парко места и независимите входове към техническите помещения.

Отвън …

Външният облик на сградата е решен в съвременен стил, с ясни и отчеливи обеми. Избраното цветово решение и материали допринасят за хармоничното усещане на сградата с околността.

Още от нас…

Други наши предложения за къщи може да откриете ТУК.

А за да следите работата ни от близо, заповядайте в нашата FACEBOOK страница.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *