fbpx
Navigation Menu+

Тиха елегантност в Лагера

Posted on юли 1, 2024 by in Без категория | 0 comments

Този апартамент – предизвикателство, което интериорът се разгръща като палитра от меки, топли цветове 다운로드. Тюркоазените акценти са като капки от морската вълна, които се разсейват в пространството 다운로드. В дневната, светлината се лови в текстилни завеси, преливащи в златисти нюанси. Пространствата за съхранение са изкусно вградени в стените, като тайни отвори 레시피팜. А спалните пространства са мултифункционални: от уютни кътчета за четене до оазиси за тюркоазни сънища. 

ДНЕВНА

В обятията на топла светлина се разкрива всекидневната с тиха елегантност 작업실 다운로드. Меките нюанси шепнат истории за спокойствие и уют, докато бежовият диван предлага гостоприемно прегръдка 다운로드. Трапезарния кът кани за споделени вечери със смях. Стъклените шкафове придават нотка на модерност със своите студени тюркоазени тонове, отразявайки светлината и живота в този спокоен дом. Ефирните висящи лампи плуват над него като заснети мехурчета, хвърляйки мека светлина, която играе по повърхностите.

Търсили сме тази дневна стая да не е просто пространство; това е поезия в дизайна – симфония от светлина, текстура и цвят, създаваща оазис за душата.

СПАЛНЯ

Тиха елегентност и в спалнята …

В прегръдка от съвременна тишина спалнята се разкрива в симфония от нежни оттенъци. Леглото, облечено в меката прегръдка на ленцата, шепне обещания за спокойен сън. Срещу стената, главната част в морско зелено стои като оазис на спокойствие. Книгите, пазители на сънища и знание, се издигат над тях в дървената си обител. Работният кът, с бюро и стол, кани на тихо размисъл или творчески размисли под внимателната светлина на изчистена лампа. Гардеробите обграждат пространството като безмълви стражи, белият ими врати са платно за танца на светлина и сянка. Тук, в тази стая, където денят среща нощта, спокойствието се укоренява сред хармонията на цветове и форми.

БАНЯ

Вълните от плочки се разливат във времето, като море от бели и зелени нюанси. Стъкленият душ е като прозрачен водопад, който се излива върху тялото, омивайки го с нежност и свежест. Черният смесител е музикален акорд, който допълва симфонията на банята.

В интериора на банятя сме продължили търсенето на усещането за поетично пътуване към уют, красота и тиха елегантност. 

ОЩЕ …

Други наши предложения за интериор може да откриете ТУК .

А за да следите работата ни от близо, заповядайте в нашата FACEBOOK страница.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *