fbpx
Navigation Menu+

Еднофамилна къща в Монтана

Posted on май 27, 2015 by in Без категория | 0 comments

Проект за еднофамилна къща в гр. Монтана.

Сградата съдържа два жилищни етажа и сутерен 신서유기4 2화 다운로드. Входът е от изток. Вертикалната комуникация се осъществява чрез трираменна стоманобетонна стълба, водеща от сутерена до втория етаж 다운로드. Предвидено е и изграждането на асансьор в центъра на стълбището.

В сутерена на сградата (кота -3.10) на сградата са проектирани:  входно антре, кордор, гараж за 2 автомобила, 2 складови помещения и техническо такова 기묘한 이야기 시즌1.

На първия етаж (кота +0.00) на сградата са проектирани: коридор, тоалетна с баня, склад, кабинет, кухня, трапезария, дневна и тераса 엑셀 사진 다운로드. На втория етаж (кота +2.90) са проектирани две спални помещения, преддверие, баня, антре и складово (перално) помещение 다운로드. Предвидено е да има и вторичен вход на кота ±0,00, който е от западната страна на сградата 다운로드.

На втория етаж (кота +3.30) на сградата са проектирани: коридор, тоалетна с баня, склад, кабинет, кухня, трапезария, дневна и тераса 롱리브더킹 시즌1. На втория етаж (кота +2.90) са проектирани 3 спални помещения, 1 тераса, 2 дрешника, 3 бани,  коридор, перално помещение и тераса за простиране 키네틱 다운로드.

[/imagetab]

Разгледайте нашите други проекти на еднофамилни жилищни сгради тук 다운로드.

 

Реализация на обекта.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *