fbpx
Navigation Menu+

New exterior desgin and coverd pool.

Posted on Oct 9, 2013 by in Uncategorized | 0 comments

Проектът третира смяна на облика на съществуваща къща и пристройка за закрит басейн и фитнес на къща в Панагюрски колонии 포토샵 패턴 다운로드.

Съществуващо положение на къщата:

Проекта за смяна на визията на къщата, включва изцяло нови фасада, както и атрактивна пристройка за басейн и фитнес 7080 복음성가 다운로드. Северната, източната и западната фасади остават почти не променени като конструкция и отвори за разлика от южната фасада 오라클 10g xe 다운로드. С цел обобщаване на обемите на фасадната плоскост, както и разширяване на спалните помещения и баните на второто ниво, двете съществуващи тераса са приобщени към обема на помещенията 여곡성 다운로드. В тази нова надстройка на къщата е заложено на ефирно остъкление, за пряк контакт с горския фонд в непосредствена близост до къщата 다운로드.
Фасадните облицовки са предимно естествени – каменна глиц зидария, дъсчена обшивка, а останалата част – минерална мазилка 다운로드.

Визуализации на нов облик на къща и пристройка за басейн, фитнес, барбекю и пещ 행복의 조건 책 다운로드.

Пристройката представлява едноетажна сграда, където се помещава фитнес, сауна и парна баня, басейн и джакузи vmware workstation 7. Пристойката на на 2 полунива, като те са съобразени с вертикалната планировка и нивата на къщата window spy. Сградата е проектирана така, че след вътрешно преустройство на къщата да има топла връзка 웨스트월드 시즌2 2화 다운로드.
В зоната на басейна и джакузито, покривът на сградата е стъклен.В зоната на двора между къщата и басейна е оформен кът за барбекю с голяма маса и стъклена козирка.

арх. Богдан Беков
Разгледайте и други наши екстериорни проекти на къщи тук.

Екстериор и басейн_5
Екстериор и басейн_4

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *