fbpx
Navigation Menu+

Безвремие в Монтана

Posted on авг. 18, 2023 by in Без категория | 0 comments

На този чудесен парцел в Монтана с площ от 998,81 м², нашият екип създаде една изискана и функционална сграда, която съчетава съвременни дизайнерски решения със стриктните ограничения на застрояване 다운로드. Създаваща усещането за уют и безвремие за собствениците си.

Сградата смело изниква на североизточния ъгъл на парцела, придавайки му хармония и уникалност 다운로드. От югоизток, главният вход на къщата представлява пътека към новите възможности. Този вход води към вътрешно пространство, разкриващо красотата на съвременния дизайн Vid download.

В интериора, коридорът свързва всички помещения, предоставяйки удобство и достъп до всяка част от къщата 하우스오브카드 다운로드. Там, гости и семейство ще намерят богато обзаведена голяма дневна с кухня и трапезария, създавайки идеалното пространство за събиране и отдих p2p 무료. В спалните се отразява внимание към детайлите и уют, докато баните са проектирани със забележително внимание към функционалността.

Нещо повече, сградата се гордее с лятна кухня, градински склад и голяма веранда, създавайки свързани външни пространства, които се отварят към удивителни гледки. Гараж предоставя място за паркиране на два автомобила.

Изисканият баланс между функционалност и естетика бе подчертан във всеки детайл от дизайна. Просторите с разнообразна височина осигуряват уникално изживяване, а двата парко места в гаража се погрижат за удобството и спокойствието на вас и вашия автомобил.

Разпределение на кота 0,00

Този проект не е само сграда, а история за иновативен дизайн, функционалност и изкушение. Всеки елемент е предвиден с огромно внимание към детайла и с желание да се създаде уникална среда, която се вписва перфектно в съвременния облик на архитектурата. Целено е постигането на усещането на безвремие за истинка почивка на духът и тялото, когато се премине през входната врата.

Разгледайте и други наши проекти на къщи тук.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *