fbpx
Navigation Menu+

Бягство от шума на града

Posted on авг. 18, 2023 by in Без категория | 0 comments


Разгледайте този зашеметяващ прокет на жилищна сграда в близост до София, но и далеч от щума и забързаният живот на града 일본어 단어 다운로드. Разположен свободно в северозападния край на имота, този архитектурен брилянт предлага несравнима перспектива за спокойствие и уединение 다운로드.

В североизточния ъгъл на терена е създадена точка на вдъхновение – оазис на тишина 다운로드.

Наклонът на нежното релефно разнообразие добавя динамичност и характер към мястото, като подчертава уникалната природна естетика arcgis 10.1 다운로드.

Входът на резиденцията, разположен на североизток, е път към несравнимо уютен интериор 피자 게임 다운로드. От антрето и коридора, пълни с очарование, се разкрива пътят към някои от най-специалните части на къщата.

Просторните зони в резиденцията включват дневна, кухня, трапезария, спални, бани и складово помещение. Външната веранда предоставя невероятно място за отдих, докато бъдете в обкръжение на природата.

Със своето непринудено обаяние, тази „Бягство от София“ резиденция е създадена да предостави ежедневно уникално преживяване на бъдещите си обитатели. Това не е просто сграда – това е магично място, съчетаващо красота, уют и свобода, създадено с цел да предостави истинско бягство от забързаният живот и възможност за свеж и спокоен старт сред природата.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Разгледайте и други наши проекти на къщи тук.

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *