fbpx
Navigation Menu+

Интериор в БЯЛО

Posted on окт. 7, 2021 by in Без категория | 1 comment

Представяме Ви едно решение в Бяло! Това бяло бижу се намира в белият квартал в София 다운로드. Проекта е подчинен на светлата гама с преобладаващ главен герой в бяло!

Дневната е решена основно в бяло, като мебелите са бял гланц, а стените в светли нюанси 다운로드. Кухнята, разположена в дъното на помещението, където е по тъмно е проектирана и осветена така, че да даде допълнителен обем на иначе сравнително малкото помещение 이뷰즈 다운로드. Решена в бели гланцови повърхности, тя изпъква в иначе по тъмната част от дневната стая 과학송.

Осветлението е прелива от светло към тъмно, като в зоната на кухнята е интегрирано в тавана, а в зоната на холната част от помещението е висящо с черен акцент 다운로드.

Антрето изцяло в концепцията на духа на апартамента. Бялото е главен герой.

Спалнята продължава концепцията на дизайна.

Детската стая е решена семпло, предвид че бъдещият разбойник тепърва ще решава какво иска.

Тапета е проектиран от нашите приятели от wallsbeyond по желание на клиента.

В апартамента едно от помещенията е пригодено за кабинет. Отново са използвани светли тонове, като гланцираните повърхности са подбрани да допълнят визията на апартамента.

Двете бани в апартамента са решени отново в светла и бяла гама с различни дребни акценти.

И да не забравяме дрешникът в спалнята.

Можете да разгледате и други наши проекти тук.

1 Comment

  1. Отражения, контрасти и съвършенство. Светлина и простор, които те отдалечават от градската суматоха, но са на една крачка от активния градски живот. Черно и бяло – защото противоположностите се привличат и се събират в плочките на доминото. Динамична комбинация от елементи в интериора, комбинация от огън и лед. Жилищни интериори, Модерни интериори, Кухня и трапезария, Хол и всекидневна, Спалня, Баня и тоалетна

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *