fbpx
Navigation Menu+

Интериор на къща в гр. Банкя.

Posted on Дек. 9, 2013 by in Без категория | 1 comment

Интериор на къща в Банкя.

Проектът за интериор върви ръка за ръка и с екстериорен проект за тази къща 넷빈즈. Можете да разгледате екстерироният проект на къщата тук 안드로이드 이미지 파일 다운로드.

Интериорният дизайн на къщата е максимално изчисте и опростен. Съобразен е с желанието на инвеститора за изчистени и ефектни пространства с минимални стредства 구글어스 프로 무료. Направили сме опит къщата да има подобно усещане от вън и от вътре.

Интериор на къща в Банкя 다운로드. Интериор на дневна.

В интериорният дизайн  на дневната стая може да се усетят някой минималистични нотки 다운로드. Използваниса мдф плоскости – бял и черен гланц.  Нежно скрито осветление  дава допълнителен уют в помещението 유희왕 한글판 다운로드. Акцент в интериора са камината и ТВ секцията. Идеята на интериора от дневната е пренесен и в кухненското помещение 사랑과 전쟁 극장판 다운로드. Използвани са същите материали, като е повторена и същата концепция, с цел по – добро възприятие и сливане на иначе разделените помещения 유기성 목사 설교 다운로드.

Интериор на къща в Банкя 더 크루 다운로드. Интериор на спалня.

Родителската стая разчита също на изчистени форми, осезаемо пространство и липса на излишни мебели 이력서 워드 다운로드.

Интериор на къща в Банкя. Интериор на детска стая.

Детската стая проектирана, така че да се осеща като част от цалостия интериор на къщата, като тук са използвани  по ярки цветове. И тук, както и в родителската спалня, може да се забележи липсата на гардероб. Тук са предвидени чекмеджета под леглото, като основно им цел е прибирането на играчките на детето. И двете стай разполагат с отделни дрешници. Целта и в двете стай, е да се осеща пространството и да се наблегне на връзката с околната среда. Къщата е разположена в покрайнините на банкя и има чудесна гледка. И в двете стаи, остъклението е максимално.

арх. Богдан Беков

Разгледайте и други наши интериорни проекти тук.

Дневна 1кухня 2Родителска спалня 2детска стая 2

1 Comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Екстериор на къща в гр. Банкя. - | Aprime.bg - […] Проектът третира смяна на съществуващият облик на къщата. Освен екстериорен проект, е проектиран и цялостен интериор на къщата, което…

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *