fbpx
Navigation Menu+

Рустик дизайн на дневна и кухня.

Posted on мар. 22, 2017 by in Без категория | 0 comments

Рустик дизайн на дневна и кухня.

Интериорен проект в рустик стил на дневна зона – дневна и кухня с трапезария на мезонет в кв 궁중악사 mp3. Стрелбище – София.

Кухнята е решена в Г-образна композиция с кухненски остров Box download. Акцент в дизайна на кухнята е колоната с хладилни, фурна и микровълнова печка, която достига до 180см височина ms 워드. Над мивката няма шкафове, като това допринася за визуално обединение на кухнята с дневната посредством каменната облицовка 다운로드. Кухненската мебел е проектирана от мдф фурнир и масив, с каменен плот и гръб, като зад печката и мивката има гръб от инокс 중국어 강좌 다운로드.

В ниша под скатовете на помещението е позиционирана и трапезарията, като е проектиран ъглов миндер 스포어 데모 다운로드. Трапезарията функционално е между дневната и кухнята, като визуално ги обединява 카카오톡 컴퓨터 다운로드.

Дневната е решена в същият рустик стил, но малко по изчистено. Акцент е голямата библиотека, камината и стената зад телевизора Log4j jar download.  В дневата е разположен и кабинет. Мебелите в дневната и кабинета са проектирани от ПДЧ с дебелина 36мм 엔비디아 지포스 드라이버 다운로드.

Като акцент в целия проект може да се посочи и настилката, която обръща по тавана в кухнята и по стената в дневната зона aoa 단발머리 mp3 다운로드.

 

Визуализации на интериорен проект в рустик стил.

 

 

 

 

 

Разгледайте всички наши интериорни проекти тук.

Разгледайте други наши интериорни проекти на дневни с кухни  тук.

Проектантският колектив работил по проекта е арх. Богдан Беков и арх. Георги Савов.

170309_Strelbishte_Kitchen_0002170228_Strelbishte_LR_0009170228_Strelbishte_LR_0011

 

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *