fbpx
Navigation Menu+

Saphir – 2 story privet house.

Posted on Jan 7, 2014 by in Uncategorized | 0 comments

Архитектурен проект на свободностояща двуетажна къща Сапфир 다운로드.

Визуализации на архитектурен проект на двуетажна къща.

Разпределения на архитектурен проект на двуетажна къща 아이콘 모음 다운로드.

Сградата съдържа два жилищни етажа 다운로드. Входът е от север. Вертикалната комуникация се осъществява с една двураменна  стълба, водеща от партерното ниво до втория етаж 다운로드.

На първия етаж (кота +0.00) на двуетажна къща са проектирани антре, дрешник, дневна с камина, трапезария за 8 човека, кухня, кабинет, WC, коридор, стълбищна клетка, склад, гараж, градински склад и техническо помещение 윈도우7 버전별 다운로드. Гаражът е проектиран с две паркоместа.

На втория етаж (кота +3.00) на двуетажна къща са предвидени 3 спални помещения, 3 бани с тоалетни, 2 дрешника  и перално помещение 다운로드.

Светлата височина на помещенията на първия етаж на двуетажна къща е Н=2.74м /Н=2.54м при окачен таван 다운로드. Светлата височина на помещенията на втори етаж на двуетажна къща е Н=2.86м /Н=2.60м при окачен таван 다운로드.

Размерите на двуетажна къща в план са приблизително 20,35м/12,85м.

Носещата конструкцията е стоманобетонна, скелетно-гредова (състояща се от плочи, греди и колони) 다운로드. Външните ограждащи стени по етажите са от керамични тухли – 25 см и топлоизолация от EPS – 10 см.; външен финишен слой е от структурна драскана мазилка с фракция 2мм,  каменна облицовка или дървена обшивка 월세 계약서 다운로드.

Вътрешните преградни стени са от керамични тухли – 12 см, със съответния според помещението финишен слой.

Покривът на двуетажна къща е скатен (с наклон от 46,63%). Отводняването е посредством барбакани към водосточните тръби (ВТ). Скатният покрив е изпълнен със стоманобетонна конструкция с покритие по детайл. Подовата плоча е от стоманобетон.  Отоплението на сградата се осъществява с помощта на термопомпа /въздух-вода/. В дневната е проектирана и камина на твърдо гориво. Предвижда се също така използването на соларна система, като допълнителен независим и екологичен източник на енергия.

Разгледайте и други наши проекти на двуетажна къща тук.

 

двуетажна къща Сапфир.

двуетажна къща

двуетажна къща

 

A_111222_041_Kambanite_C_4A_111222_041_Kambanite_C_6

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *