fbpx
Navigation Menu+

Private house interior design in Bankya.

Posted on Dec 9, 2013 by in Uncategorized | 0 comments

Интериор на къща в Банкя 다운로드.

Проектът за интериор върви ръка за ръка и с екстериорен проект за тази къща. Можете да разгледате екстерироният проект на къщата тук Autodesk dwg trueview download.

Интериорният дизайн на къщата е максимално изчисте и опростен. Съобразен е с желанието на инвеститора за изчистени и ефектни пространства с минимални стредства 다운로드. Направили сме опит къщата да има подобно усещане от вън и от вътре.

Интериор на къща в Банкя algodoo download. Интериор на дневна.

В интериорният дизайн  на дневната стая може да се усетят някой минималистични нотки 기생수 파트2 자막. Използваниса мдф плоскости – бял и черен гланц.  Нежно скрито осветление  дава допълнителен уют в помещението 거북이 빙고. Акцент в интериора са камината и ТВ секцията. Идеята на интериора от дневната е пренесен и в кухненското помещение 음식사진 다운로드. Използвани са същите материали, като е повторена и същата концепция, с цел по – добро възприятие и сливане на иначе разделените помещения 테라리아 맵 다운로드.

Интериор на къща в Банкя 다운로드. Интериор на спалня.

Родителската стая разчита също на изчистени форми, осезаемо пространство и липса на излишни мебели 영화 졸업 다운로드.

Интериор на къща в Банкя. Интериор на детска стая.

Детската стая проектирана, така че да се осеща като част от цалостия интериор на къщата, като тук са използвани  по ярки цветове. И тук, както и в родителската спалня, може да се забележи липсата на гардероб. Тук са предвидени чекмеджета под леглото, като основно им цел е прибирането на играчките на детето. И двете стай разполагат с отделни дрешници. Целта и в двете стай, е да се осеща пространството и да се наблегне на връзката с околната среда. Къщата е разположена в покрайнините на банкя и има чудесна гледка. И в двете стаи, остъклението е максимално.

арх. Богдан Беков

Разгледайте и други наши интериорни проекти тук.

Дневна 1кухня 2Родителска спалня 2детска стая 2

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *